Erik & Caroline

Erik de Vogel en Caroline De Bruijn

Erik is geboren in Haarlem en doorliep na zijn middelbare school de toneelschool in Amsterdam en speelde bij diverse theatergezelschappen.

Caroline rondde tegelijkertijd twee studies af (rechten en balletacademie) voordat zij in het theater terecht kwam.

Erik en Caroline zijn beiden acteur en bij het grote publiek vooral bekend van hun rollen in de succesvolle televisieserie Goede Tijden, Slechte tijden, die elke avond 1,8 miljoen kijkers trekt. Sinds 1997 zijn Erik en Caroline samen. In 2000 maakten zij samen al het reisprogramma ‘Van Hier Tot Tokio’, dat hen over de hele wereld bracht.

Voor Erik en Caroline is dit het tweede seizoen van Romancing the Globe. Ook in dit tweede seizoen bezoeken zij weer zes prachtige landen. Benieuwd naar de uitzendingen? Kijk ze terug op onze website en praat mee op het platform!

Sinds de oprichting in 2003 zijn zij als ambassadeurs verbonden aan de Stichting KidsRights (www.KidsRights.info) die wereldwijd opkomt voor de rechten van de meest kwetsbare kinderen. KidsRights ziet kinderen als ‘changemakers’. KidsRights is initiatiefnemer van The International Children’s Peace Prize, die elk jaar in de Ridderzaal in Den Haag wordt uitgereikt

E+C RTG CAPRI

Seizoen 2 van Romancing the Globe

Voor Erik en Caroline is dit het tweede seizoen van Romancing the Globe. Ook in dit tweede seizoen bezoeken zij weer zes prachtige landen. Benieuwd naar de uitzendingen? Kijk ze terug op onze website en laat je inspireren op het platform!

 

Volg ons
#romancingtheglobe