Romancing the Globe

Samen genieten, iets bijzonders beleven, elkaar versieren.

Bij veel mensen die samen zijn en een druk leven hebben bestaat een enorme behoefte om er van tijd tot tijd even helemaal uit te breken met z’n tweeën, iets bijzonders te beleven.

Even een andere horizon, een andere context, zorgt ervoor dat je weer met nieuwe ogen naar elkaar gaat kijken. Romancing the Globe biedt inspiratie!

Erik en Caroline gaan in dit stijlvolle reisprogramma de wereld over op zoek naar de mooiste plekjes en geven je via het Romancing the Globe Community Platform en social media kanalen meer informatie over hun bestemmingen, de mogelijkheid om zo’n reis ook echt te boeken en mee te praten! Want Romancing the Globe is meer dan een reisprogramma: het is een lifestyle merk voor levensgenieters.

Neem contact op

67

Uitzendingen

Benieuwd naar de uitzendingen van Romancing the Globe? Bekijk dan Romancing the Globe elke zaterdagavond om 00:15 op RTL4! Uitzending gemist? Op ons platform vind je alle uitzendingen terug. Ook kun je mee praten over bestemmingen en ervaringen en tips delen met andere Romancing the Globe fans.

Volg ons
#romancingtheglobe